سایت اصلی دانشگاه
نقشه سایت
عضویت/ورود اعضاء
ارتباط با ما
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي
دوباره تلاش كنيد
FR
AR
EN
!!!b1!!!
!!!b1!!!
معرفی
معرفي معاونت فرهنگي اجتماعي
معاون فرهنگی- اجتماعی
کارکنان معاونت
معرفی معاونین پیشین
واحدها
اداره حمایت و پشتیبانی فرهنگی
اداره برنامه ریزی و نظارت و ارزیابی فرهنگی اجتماعی
اداره فوق برنامه و انجمن های علمی
معاونين فرهنگي- اجتماعي دانشكده ها
دوره آموزشی
فعالیت ها
دوره های آموزشی
ميز خدمت
ميز خدمت دانشجويان
ميز خدمت هيات علمي و كارمندان
دبیرخانه شوراهای فرهنگی
فرمها
دکتر محمدرضا شعرباف (دانشکده مهندسی کامپیوتر)
نام
: محمدرضا
نام خانوادگی
: شعرباف
دانشگاه محل اخذ آخرین مدرک
: دانشگاه اصفهان
دانشکده محل اشتغال
: دانشکده مهندسی کامپیوتر
رشته تحصیلی
: مهندسی کامپیوتر – نرم افزار
طرح فرهنگی
:
از آنجا که در مسیر بالندگی جوانان همواره چالشهایی از جنس معنوی و فرهنگی ایجاد میشود لازم است دانشگاه به عنوان یک نهاد که همواره برای تعالی شخصیت دانشجویان رسالت اجتماعی و مذهبی ویژهای برعهده دارد، در طرح حاضر استاد راهبر بخشی از این رسالت را در قالب برنامههایی برای برانگیختن و آموختن تفکرات همراستا با ارزشهای مذهبی و رشد و تعالی فردی تدارک بیند.
اصلیترین و مهم ترین اقداماتی که فرد بایستی برای پیشرفت در زندگی خود انجام دهد، کسب انواع مهارت توسعه فردی و همچنین رشد و شکوفایی توانمندیهای خود است. در این طرح قصد داریم از طریق برگزاری جلسات رسمی، نشستهای صمیمانه، دیدار با افراد متخصص و همچنین برگزاری اردو و بازدید از مراکز و مکانهای مختلف نسبت به توسعه و تقویت مهارتهایی همچون «مهارت حل مسئله»، «مهارت خودآگاهی»، «مقابله با استرس»، «مدیریت هیجان»، «مهارت تصمیمگیری»، «تفکر خلاق»، «تفکر نقادانه»، «مهارت همدلی»، «روابط بین فردی»، «ارتباط مؤثر» و «مهارت ارتباط با صنعت» بپردازیم.
1- پدرانه: فرازهای نامه 31 نهج البلاغه براساس کتاب «به فرزندم» دکتر فاطمه شهیدی بیان میشود.
2- قانعم کن تا بخوانم: معرفی کتاب انجام شده و خلاصهای از آن بهصورت هفتگی توسط اعضای هسته ارائه میشود.
3- ملاقات با آینده: به منظور طراحی مسیری برای زندگی و شغل آینده، از اعضای هسته خواسته میشود سوالاتو دغدغههایشان را مطرح و به پاسخهای آن فکر نمایند.
4- دیدار با مفاخر و خبرگان: دانشجویان میتوانند سؤالات خود را جهت مصاحبه با چهرههای سرشناس علمی و فرهنگی مطرح نموده تا در جلسه دیدار با مفاخر این سوالات توسط راهبر مطرح شود.
5- شناخت کتاب خدا: طی هماهنگیهای انجام گرفته با مؤسسه قرآنی چشمه زندگی، جلساتی برای شناخت زبان قرآن و فهم بهتر آیات الهی برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.
طرح علمی و پژوهشی
:
امروزه نیاز به سیستمهای نرمافزاری به طور فزایندهای افزایش یافته است. از طرفی پیچیدگی سیستمها باعث شده زمان توسعه یک سیستم نرمافزار به طور چشمگیری افزایش یابد. از طرفی بسیاری از کارفرمایان از این امر شکایت داشته که در نرمافزارهای سفارشی تولید شده بسیاری از نیازهای آنها به درستی در نظر گرفته نشده است. همین امر موجب شده بسیاری از شرکتهای مطرح جهانی مانند مایکروسافت و IBM به سمت توسعه سیستمهای کمکد حرکت کرده و آمارهای جهانی نشان میدهد تا سال 2025 بیش از 60% از نرمافزارهای تولیدی در سطح جهت از طریق روشهای توسعه کمکد تولید خواهند شد. در این طرح قصد داریم دانشجویان کارشناسی که در ابتدای مسیر هستند و شناخت مناسبی از آینده صنعت نرمافزار نداشته را با شرایط فعلی صنعت نرمافزار در کشورمان و همچنین رویکردهای کمکد موجود در دنیا آشنا نموده و کلیات چگونگی ایجاد پلتفرمهای کمکد خاص منظوره برای صنایع مختلف را به آنها بیاموزیم.
عنوان تخصصهای مورد نیاز
:
دانشجویان دانشکده مهندسی کامپیوتر
صفحه شخصی استاد
:
https://eng.ui.ac.ir/~m.sharbaf
تاریخ به روزرسانی:
1403/07/30
تعداد بازدید:
45
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه اصفهان
می باشد.
اتوماسیون اداری
سامانه آموزشی (گلستان)
سامانه پژوهشی (نگین)
پست الکترونیکی
راهنمای تلفن
Powered by
Dorsa
Portal